Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Könyvtáros (bővebben lent)?

Könyvtáros (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

néha járok könyvtárba, és ahogy nézem, olyan nyugodt munkának tűnik, csend van, olyan nagy stressz nem éri az embert, bár nem keresi halálra magát, de tetszik

Ha valaki könyvtárba akar dolgozni,akkor kell valami speciális végzettség vagy érettségi csak?

2011. okt. 5. 15:05
 1/2 anonim ***** válasza:
informatikus-könyvtáros szak. több helyen van ilyen képzés, általában BTK-n, de pl Pécsett a FEEK-en van
2011. okt. 5. 15:12
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ha könyvtár szakra jársz, akkor valószínűleg gyakorlatokon megtapasztalhatod, hogy azért a könyvtárban nem csak az van, amit látogatóként/ olvasóként látsz, azért szólok.

A könyvtárosok élete nem csak játék és mese... ;) Én is könyvtáros vagyok, és szeretem, de például, amikor éppen nem a pultban ülök, akkor bizony van, hogy futkosok, szervezek, rendezek és néha a falra mászok. :) Na, azért nem akarom a világ legstresszesebb melójaként feltüntetni, de ne csak az alapján ítéld meg, amit néha látsz.

Meg persze az is kérdés, hogy milyen könyvtárba jársz néha. Mert egy kis községi könyvtárban nyilván egészen más a helyzet mint mondjuk egy nagy egyetemi könyvtárban.

2012. márc. 30. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!