Buk.Adri kérdése:
Mit vigyek magammal a gimis koleszomba?
Figyelt kérdés
Most megyek elõször koliba... Eleg jol felszerelt,minden szobahoz van egy izlesesen berendezett fürdõszoba(WC,Zuhanyzo,tükör,mosdó)Harom/negy agyas szobak vannak, menza van,Jah es egyhazi a suli :) Hetvegente jovok haza,de nem tudom hogy van-e mosasi lehetoseg :/ Tudom hogy kisse korai a kerdes de mar Nagyon varom a szeptembert! :)))2015. ápr. 12. 11:10
1/6 anonim válasza:
A legszükségesebbeket, amiket használsz. Nyilván laptop, a ruháid, pár otthoni kacat, hogy otthonosabbá tedd a kolis szobát, saját tisztálkodási szerek, és minden egyéb, ami kényelmesebbé teheti az ott tartózkodásod.
2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt :)) Csak nem tudom Milyen lesz a szekrenymegoszztas :D Nem vagyok tisztaban azzal mennyi helyem lesz. Mert Amugy helyigenyes vagyok :/ Sok az olyan cuccom amitol nem hagyok itthon utazasnal Vagy ha tobb napra megyek valahova ;/
2015. ápr. 12. 11:27
3/6 anonim válasza:
Nem ismersz valakit, aki abba a koliba jár? Ha körbeszimatolsz, lehet, hogy találsz ilyen embert, aztán ő segít. Vagy másik esetben felhívod a kolit, és megkérdezed, mennyi hely van, tudsz-e mosni, stb.
4/6 A kérdező kommentje:
Igazabol egy srac es csaj Baratom is odajar,annyi a gond hogy a srac nem abban a szarnyban lakik es neki teljesen mas az egesz koli.A lany pedig mar 11.-es es o nem ilyen korulmenyek kozti kolibol jar be,mert o mar szakosodott csak akkor lehetne a mi kolinkba ha 9.5 lenne az atlaga(12-es jegytendszer) ez a koli A 8-9. osztalyosok szarnya itt meg csaladiasabbak a korulmenyek :)))
2015. ápr. 12. 11:42
5/6 anonim válasza:
én voltam kolis, ami mindenképp kell:
- ruhák, ágyneműhuzat, pizsama, törölköző, papucsok (zuhanyzásnál papucsban legyél, nehogy gombát kapj)
- fogmosócucc, tusfürdő, egyéb tisztálkodószerek
- gyógyszeres doboz, kencék meg amit nem tudsz nélkülözni, hogy jól érezd magad a szobán kívül
- telefontöltő, hajszárító, laptopot csak ha engednek (nálunk tiltva volt a középsulis koliban)
meg amiket még naponta használsz, és nem bírod ki egy hétig nélküle - de azért ne a fél szobád vidd, annyi hely nincs
nekünk anno egy fél gardróbnyi helyünk volt a szekrényben plusz egy polc a falon
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! *-* Hát :D Majd megegyezünk a csajokkal :D De én laptop nélkül nem megyek sehova xD
2015. ápr. 12. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!