Felvételi probléma!?
Figyelt kérdés
Olyan problémám van, hogy figyelmetlenség miatt az egyik szakomnak véletlen csak a költséges változatát jelöltem meg (ANK). Ha nekem olyan pontjaim vannak, hogy bőven beférnék államilag támogatottra is, de nekem csak az önköltséges van beírva, akkor nem ajánlják fel ?2015. ápr. 10. 20:35
1/10 anonim válasza:
Nem ajánlják fel. Oda kapod a felvételit ahová a pontjaid alapján felvennének és legelőrébb van a listádon.
2/10 anonim válasza:
Sorrendmódosításkor még lehet annyit változtatni, hogy ugyanazt a szakot, amit költségtérítésesen megjelöltél államilag támogatottan is megjelölheted, és fordítva. Ez a kettő így csak egy jelölésnek számít.
3/10 anonim válasza:
Nem nem nem!! Nem lehet már jelölni sorrendmódosításkor.
4/10 anonim válasza:
88%, egyre több helyen olvasom ezt, hogy megjelölheted a párját a képzésednek... hol olvastok ti ilyenekt, úgy értem, hivatalos oldalon hol...
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
hivatalosat, légy kedves... tájékoztató vagy jogszabály.
7/10 anonim válasza:
felvi-n én sem találtam,de ismétlem tapasztaltam korábban hogy lehet.Majd meglátod kedves kérdező, már csak pár nap van addig de így van hidd el.
Hivatalosat nem tudok
9/10 anonim válasza:
Pontosabban nem ajánlják fel, neked kell bejelölni majd az államit is ANA-ban.Ha ujra megnyitlik a felvi julius 9-ig adhatot hozzá idén.
"Általában a jelentkezési határidő után már nincs lehetőségetek új képzést megjelölni, kivéve, ha az adott szakra már állami vagy költségtérítéses változatban jelentkeztetek, és most hozzáadnátok a másik finanszírozási formát is. Tehát ebben az esetben a költségtérítéses szak megjelölésére még van lehetőségetek."
10/10 anonim válasza:
Valóban akkor nincs így...
majd a kedves kérdező meglátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!