Felvételi probléma!?

Figyelt kérdés
Olyan problémám van, hogy figyelmetlenség miatt az egyik szakomnak véletlen csak a költséges változatát jelöltem meg (ANK). Ha nekem olyan pontjaim vannak, hogy bőven beférnék államilag támogatottra is, de nekem csak az önköltséges van beírva, akkor nem ajánlják fel ?
2015. ápr. 10. 20:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem ajánlják fel. Oda kapod a felvételit ahová a pontjaid alapján felvennének és legelőrébb van a listádon.
2015. ápr. 10. 20:41
 2/10 anonim válasza:
81%
Sorrendmódosításkor még lehet annyit változtatni, hogy ugyanazt a szakot, amit költségtérítésesen megjelöltél államilag támogatottan is megjelölheted, és fordítva. Ez a kettő így csak egy jelölésnek számít.
2015. ápr. 10. 20:56
 3/10 anonim ***** válasza:
27%
Nem nem nem!! Nem lehet már jelölni sorrendmódosításkor.
2015. ápr. 10. 21:06
 4/10 anonim ***** válasza:
88%, egyre több helyen olvasom ezt, hogy megjelölheted a párját a képzésednek... hol olvastok ti ilyenekt, úgy értem, hivatalos oldalon hol...
2015. ápr. 11. 10:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Lehet [link]

Nem hivatalos de itt irják

Illetve korábban én tapasztaltam is

2015. ápr. 11. 11:15
 6/10 anonim ***** válasza:
hivatalosat, légy kedves... tájékoztató vagy jogszabály.
2015. ápr. 11. 11:17
 7/10 anonim ***** válasza:

felvi-n én sem találtam,de ismétlem tapasztaltam korábban hogy lehet.Majd meglátod kedves kérdező, már csak pár nap van addig de így van hidd el.

Hivatalosat nem tudok

2015. ápr. 11. 11:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor meg nincs így.
2015. ápr. 11. 11:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Pontosabban nem ajánlják fel, neked kell bejelölni majd az államit is ANA-ban.Ha ujra megnyitlik a felvi julius 9-ig adhatot hozzá idén.

"Általában a jelentkezési határidő után már nincs lehetőségetek új képzést megjelölni, kivéve, ha az adott szakra már állami vagy költségtérítéses változatban jelentkeztetek, és most hozzáadnátok a másik finanszírozási formát is. Tehát ebben az esetben a költségtérítéses szak megjelölésére még van lehetőségetek."

2015. ápr. 11. 11:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Valóban akkor nincs így...

majd a kedves kérdező meglátja.

2015. ápr. 11. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!