BGF vagy Miskolc? Hova érdemesebb menni, ha nem nézem a helyszínt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy a két fentebb lévő felsőoktatási intézmény közül melyikbe lenne érdemesebb gazdálkodás és menedzsment szak esetén menni? Nem a hely a lényeg, hanem az oktatás minősége. Tudom, hogy az nem igazán számít már, hogy egyetem, vagy főiskola, de mégis mennyit nyomhat a latba, hogy Miskolc egyetem? Olyanok véleményét is várnám a két intézményről, akik oda járnak/jártak. Tanárokról, órák, oktatás... bármi :)2010. febr. 17. 22:32
11/12 A kérdező kommentje:
Hm, köszönöm az eddigi válaszokat :)
Tényleg nehéz lesz a döntés. Természetesen a Corvinust is megjelöltem, de a maga 456 pontjával kevésbé látok rá esélyt. Illetve a BME-t is megjelöltem, ami tavaly 432 volt, ami még elérhető lenne számomra, de erről úgy hallottam, hogy nem érdemes BME-re menni gazdasági szak esetén.
2010. febr. 24. 00:53
12/12 anonim válasza:
remélem ez a kérdés nem komoly. JÓHOGY N E M MISKOLC!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!