BGF vagy Miskolc? Hova érdemesebb menni, ha nem nézem a helyszínt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy a két fentebb lévő felsőoktatási intézmény közül melyikbe lenne érdemesebb gazdálkodás és menedzsment szak esetén menni? Nem a hely a lényeg, hanem az oktatás minősége. Tudom, hogy az nem igazán számít már, hogy egyetem, vagy főiskola, de mégis mennyit nyomhat a latba, hogy Miskolc egyetem? Olyanok véleményét is várnám a két intézményről, akik oda járnak/jártak. Tanárokról, órák, oktatás... bármi :)2010. febr. 17. 22:32
1/12 anonim válasza:
A BGF-nek azért inkább van neve és színvonala a köztudatban, mint a miskolci egyetemnek.
2/12 anonim válasza:
Szia!
Én Miskolcra járok. Én az oktatás színvonalával meg vagyok elégedve. Szeretek idejárni, sokat kell mondjuk tanulni, de hol nem? Piacképes diplomát ad és a társaság is nagyon jó. Én csak ajánlani tudom.
3/12 anonim válasza:
Már sztem mindegy. Úgyis csak egy helyre fognak felvenni!!! Jelentkezni meg már nem tudsz,ha eddig nem tetted meg!
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Kedves utolsó, feltételezhető, hogy mindkettőt megjelöltem, ha ilyenkor teszem fel a kérdést, sorrendmódosítás meg ugye egyszer lehetséges :)
2010. febr. 18. 00:23
5/12 anonim válasza:
BGF. hiába főiskola, mégis sztem jobb hírű, és többet ér az a diploma, és ha Pesten akarsz majd dolgozni, akk ott talán jobban értékelnek majd egy pesti diplomát.
6/12 anonim válasza:
Én BGF-re járok gazd. menedzsmentre. Nagyon jó suli, az oktatás is színvonalas, szakmai körökben elismert tanárok tanítanak, a rengeteg szórakozási lehetőségről nem is beszélve Pest lévén. :-) BGF-et csak ajánlani tudom!
7/12 anonim válasza:
Én csak annyit tudok mondani a párom Miskolcon tanult és egy BGF-es barátjával mentek el állásinterjúra. Ott pedig nyíltan megmondták a barátjának, hogy a miskolci diploma mögött több tudás van és ezért a páromat vették fel. :)
8/12 anonim válasza:
Na jó, hát azért a BGF tág fogalom. Én a PSZFK-n végeztem, alapos, szigorú az oktatás és a szakmában szerintem a Corvinus és ez a legjobb hírnevű.
9/12 anonim válasza:
Szerintem is válaszd a BGF-et.
10/12 anonim válasza:
A tananyag mindenhol ugyanaz. És amúgy manapság már nem kell seggreülni a pesti suliktól. Nem sokkal jobbak mint a "vidékiek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!