Így sikerülhet bekerülnöm majd orvosira? (ne tántorítson el a hosszú szöveg:DD)
Van még 2 évem hátra középsuliból, csak fakt választás előtt állok.. Mióta az eszemet tudom orvosnak készülök, csak úgy 2-3 éve lebeszelték róla hogy egész életed végéig tanulni akarsz, úgyse sikerül nagyon nehéz stb.. Mondjuk igaz, hogy a kémia nem érdekelt de a 10.-es anyag annyira jól megy hogy pikkpakk megirok egy hibátlan dolit.. Bioszból a mohák, gombák stb.. nem nagyon érdekel viszont alig várom, hohy elkezdjük az emberi testet mert az ami igazán érdekel. Továbba biosz tézé előtt ha leülök tanulni akkor is 90%on felül teljesítek..
Arra gondoltam hogy nyáron tanárral elkezdek kémiázni és faktnak meg az emelt bioszt választanám.. Nem kilátástalan nagyon a helyzetem? Sikerülne, ha odatenném magam?
Szia!
Két év alatt ha nekiülsz akkor röhögve fog sikerülni az érettségi olyan jóra hogy felvegyenek. :)
Remélem azt tudod hogy nem csak emelt biosz kell hanem emelt kémia is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!