A Kölcsey Ferenc Gimnázium (Budapest) francia kéttannyelvű tagozatán 0. évben milyen tantárgyak vannak? Ezek franciául lesznek? És amugy így 0. -ben egy héten hány óra van?
Szia! Én is a kéttanra megyek, sikerült szereznem már pár infot :) A 0. évben még egy tantárgy sem lesz franciául, ugyanis ez az év arra szolgál, hogy felvigyenek minket arra a szintre, hogy ezt a következő évben már megtehessük. Azt mondták, hogy pár tantárgyból az alapfogalmakat megtanuljuk (pl.: Matek: Kivonás, Összeadás stb.) franciául, de a rendes tanítás csak 1.-ben lesz. :D Azt hiszem heti 10-en felüli óránk lesz de ebben nem vagyok 100%-ig biztos.
Francia órából lesz rengeteg, Testnevelés, Matek/Magyar szintentartás. Ezekben biztos vagyok, de nem lesz túl sok óránk egy nap :) Hajrá!
Szia! Szerintem téged is felvesznek!! ;)
Nagyon drukkolok! :)
Heti 9 óra francia 1. (ez leginkább a nyelvtani rész) heti 6 óra francia 2 (ez a szókincs bővítésnek felel, 1 földrajz szaknyelv, 1 töri szaknyelv, 3 matek fizika szaknyelv, ezek mind franciául, tehát heti 20 óra francia, mind csoportbontásban.
1 magyar, 2 matek, 1 ének, 1 ofő, 5 tesi. Tehát így jön ki a heti 30 óra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!