Romanisztikával melyik egyetemen érdemes továbbtanulni?
SZTE vagy ELTE, esetleg külföld?
Tapasztalatok, vélemények, pletykák, mindenre vevő vagyok. Mi a rossz/ott, mi a jó benne? Milyen a közösség, tanárok, lehetőségek? :) Nagyon köszönöm a segítséget!
Nyilván mindenki azt javasolja, ahova jár. :) Én ezért javasolnám az SZTE-t. A város gyönyörű és jó helyen van, a közösségi élet fantasztikus, sok a külföldi, remek barátságokat lehet itt kötni. A tanárok vannak olyan nívósak, mint bármelyik fővárosi egyetemen, semmivel sem rosszabb itt tanulni, mint a fővárosban. Az élet olcsóbb is, de ez érthető.
A nyelv is függ, hogy melyiket választod, pl. franciából remek lehetőségek vannak francia nyelvű mesterszakok elvégzésére.
Ez a te döntésed, egyik egyetem sem rosszabb vagy jobb a másiknál. :) Ami neked kényelmesebb és szimpatikusabb. :)
Köszönöm az eddigieket! :)
Egyébként eddig még kivétel nélkül mindenki a SZTE-t mondta, most először hallom a másikat ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!