Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 22 évesen késő elkezdeni az...

22 évesen késő elkezdeni az egyetemet?

Figyelt kérdés
2015. márc. 7. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Dehogy késő, 30 éves, sőt 50 éves szaktársam is van.
2015. márc. 7. 21:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak olyan gáznak érzem, hogy kb 26 éves koromra szereznék diplomát.. :( addig meg nem tudnék elköltözni, mert diákmunkából nem nagyon tudnám fizetni az albérletet + normálisan élni, de az is lehet, hogy a suli mellett szinte nem is lenne időm dolgozni.
2015. márc. 7. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Dehogy gáz! :) Ne izgulj ilyeneken! Megpróbálhatsz akár levelezőre is menni, és közben rendesen dolgozni, habár akkor sokkal kevesebb időd lesz tanulni.
2015. márc. 7. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:
legalábbis ha van lehetőség levelezőn tanulni
2015. márc. 7. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem az, bár később kezdtem volna érettebben én is vagy olyan életem lett volna, hogy kitudtam volna élni magam tizenévesen, most előrébb tartanék.
2015. márc. 8. 15:58
 6/7 anonim ***** válasza:
93%
itt járt a lepontozómanó xD
2015. márc. 8. 16:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Én tavaly szeptemberben kezdtem el, addigra már betöltöttem a 24-et. Mire végzek már közel leszek a 28-hoz, plusz szeretnék MSc-re is menni, bumm már 30 leszek.

22 évesen nem vagy semmiről se lemaradva.

Csak kis mini zárójeles megjegyzésként, azt nem bánom, hogy egyetemre jelentkeztem azt igen, hogy nem egy kicsit előbb jutott eszembe, mert így nehezen tudom elképzelni, hogy ebben a szakmában már valószínűleg nem lesz tapasztalatom gyerekvállalás előtt (Teljesen más szakmában dolgozom most, mint amit tanulok).

Elkezdtem középiskola után dogozni de rájöttem,hogy én nem a mostani szakmámat szeretném életem végéig, ezért is kezdtem el egyetemre járni.

2015. márc. 9. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!