Szerintetek 22 évesen nem késő elkezdeni az egyetemet?
Szia!
Én jövőre 23 évesen kezdem szóval nem késő.
Májusban töltöttem a 24-et. Most szeptembertől kezdem az egyetemet.
24N
Tizen-huszonéves korban még olyan az ember agya, hogy minden tudást felszív, mint egy szivacs.
Nemrégen 45 év volt a FELSŐ korhatár arra vonatkozóan, hogy "ELKEZDHETI-E" valaki az egyetemet.
Én 23 évesen diplomáztam, de 41 évesen tettem nyelvvizsgát (a Rigó utcában), és ahhoz, hogy ez sikerüljön, már keményen meg kellett dolgoznom érte. Szóval, megismertem a különbséget!
Persze, ajánlható, hogy a fiatalok FOLYAMATOSAN tanuljanak, ne szakítsák meg lustaságból vagy betegség miatt a tanulást, a felnőttek pedig ne kényszerítsék őket a saját eltartásukra, rendszeres pénzkereső munkára, - hogy ne jöjjenek ki a tanulás lendületéből! Ezért vagyok a híve annak, hogy MINDEN TEHETSÉGES fiatal INGYEN, vagy legalább OLCSÓN tanulhasson (az első diploma megszerzéséig), a szülei anyagi megterhelése nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!