Szerintetek 18 évesen nem nagyon gáz elkezdeni egy egyetemet?
Gáz-e?? Ecsééém, itt mindenki fél? Most te attól parázol, hogy túl fiatal vagy? Eddig meg azért paráztak a 21 évesek itt, hogy már túl öregek.
Ha úgy érzed teljesíteni tudod, megvan az elszántság akkor nem korai. Amúgy is, addig mit csinálnál?
Nekem van pár haverom aki 19 éves korukban fogják kezdeni. Egyikük sem parázik, pedig csak egy évvel idősebbek nálad.
Engem is felvettek elsőre 19 évesen (5 éves szakközépbe jártam), csak még fiatal voltam, azt sem tudtam mihez akarok kezdeni, aztán meggyőztem magam, hogy nekem nem kell egyetemre járnom. 1 évig jártam összesen, jól ment,de lusta voltam.
Ezután eltelt 4 év és most mégis úgy érzem, hogy egyetemre kellene járnom ezért beadtam a jelentkezést idén,de én levelezőre fogok járni,mert közben dolgozom és valamiből fenn kell tartanom magamat :)
24N
Hogy a válaszra válaszoljak, ha te már most tudod,hogy mire szeretnél járni akkor egyáltalán ne érezd cikinek, hogy rögtön az érettségi után elkezded az egyetemet.
Nekem azért csúszott el az egész, mert a középiskola 5 évében eszembe sem jutott, hogy mihez is szeretnék kezdeni. Így mikor jelentkezni kellett akkor csak gyorsan ráböktem valamire a felvételi tájékoztatóban.
24N
Én 18 évesen kezdtem az egyetemet számomra ez alap volt, minden barátom, ismerosom így csinalta kiveve akit nem vettek fel :( szerintem szuper volt így, egyáltalan nem voltam fiatal, és aki idosebb volt nalam az is max 1-2 évvel, de biztos h 30 éves egy se volt.
Hamarabb lesz diplomád, hamarabb kezdheted el a nagybetűs életet, hamarabb lehet családod, hamarabb tudsz elkezdeni pénzt keresni :) semmi rosszatt nem látok abban hogy csak 18 vagy :)
Ugyan már, miért lenne gáz?
Én nem kezdtem el rögtön gimi után, mert fogalmam sem volt mihez akarok kezdeni, úgyhogy halasztottam egy évet, idén felvételizek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!