Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek 22 évesen nem...

Szerintetek 22 évesen nem késő elkezdeni az egyetemet?

Figyelt kérdés

2014. júl. 25. 15:34
1 2
 11/15 anonim válasza:

Nem hiszem, hogy a tanulásra létezik korhatár. Ha az ember nem tanul semmit akkor az az érzésem, lemarad a világtól. Hogy ez egyetem vagy más az mindegy. Idősebb korban biztosan egyre nehezebb és több meló, attól megérheti, motiváción múlik elsősorban. Más-más előnyök és hátrányok.

22 évesen nagyon fiatal vagy, semmi jelentősége, szerintem 30 alatt még mindegy. Van egy 60 éves nagynéném aki most végez főiskolát. Na, neki nem könnyű, de azért csinálja. :) őszintén tisztelem érte, hidd el... ha csak magát gazdagítja ezzel ebben a korban, a többi 60 éveshez képest akkor is ő van előnyben.

22 évesen a társaságból sem esik ki az ember, teljesen megfelelő életkor...

2014. júl. 29. 11:59
 12/15 anonim válasza:
Az én apám 26 évesen kezdte
2014. júl. 29. 18:53
 13/15 anonim ***** válasza:

ismerek 25 évesen állatorvosit kezdő lányt

ismerősöm apukája 25 évesen kezdte a fogorvosit

másik ismim 23 évesen kezdi a pszichológiát

emlékszem egy fórumon egy lány írta, hogy anyukája 45 évesen kezdte a jogot

és híroldalakon szerepelt, hogy egy gépészmérnök bácsi 7x évesen kezdte el a jogot levelezőn

...szóval nem

2014. aug. 6. 18:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Tanulni sosincs későn!
2014. aug. 7. 05:19
 15/15 A kérdező kommentje:

Azért a 7x az szép kor. :D

Csak folyton mondják, hogy elszaladnak mellettem az évek és csak elpazarlom az időm, mert nem tanulok semmit. Aztán mindig ez a hülyeség jár a fejemben.

2014. aug. 7. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!