Vélemény a szakokról?
Mindenképpen gazdasági főiskolára vagy egyetemre szeretnék jelentkezni, és több iskolát is kinéztem:
-pénzügy és számvitel/jegyzőség/
-gazdálkodási és menedzsment
-alkalmazott közgazdaságtan
igy ezekre gondoltam de az uj gondolatokat vagy javaslatokat hogy ti mit ajánlanátok szivesen várom köszi előre is!!
Nos én is hasonlókat jelöltem meg.
Corvinus egyetemen, Gazdasági Fősulin pénzügy számvitelt
Gazdálkodás menedzsmentet BGF-en
illetve még a gazdaságinformatikust BCE-en
Milyen tanuló vagy? Mennyi pont várható érettségid után? Emeltezel vmiből? van(nak) nyelvvizsgá(i)d?
Örülnék ha sikerülne. Corvinusnak örülnék a legjobban, mondjuk oda elég magas a pontszám pénzügyön, de kitudja mit hoz a jövő..
Viszont Corvinusra jelentkezés utóbbi időben mintha divattá vált volna.. mindenki oda megy, az persze más kérdés hogy ott is van 'könyvtár büfé' szak ahova a hülyék is bekerülnek.
én gazdálkodási menedzsmentre adtam be
BKF
ZSKF
BME
EKF(Eger)
gazdálkodási menedzsmenten van fél év gyakorlat és szerintem az sokat számít ezért nem mentem pénzügy és számvitelre
De akkor abba a matekban nem lesz geometria??mert azt rühellem!!viszont a számtanos egyenletes témábol jo vagyok!!
és az utolsó 2 szted mi legyen???mit jelöljek ami a mai világban jol használható és emellett jol keres??
válaszaid köszönöm szépen!!!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!