Vélemény a szakokról?

Figyelt kérdés

Mindenképpen gazdasági főiskolára vagy egyetemre szeretnék jelentkezni, és több iskolát is kinéztem:

-pénzügy és számvitel/jegyzőség/

-gazdálkodási és menedzsment

-alkalmazott közgazdaságtan

igy ezekre gondoltam de az uj gondolatokat vagy javaslatokat hogy ti mit ajánlanátok szivesen várom köszi előre is!!

2010. febr. 14. 17:23
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
ja és iskola is jöhet!!!
2010. febr. 14. 17:24
 2/16 anonim ***** válasza:

Nos én is hasonlókat jelöltem meg.

Corvinus egyetemen, Gazdasági Fősulin pénzügy számvitelt

Gazdálkodás menedzsmentet BGF-en

illetve még a gazdaságinformatikust BCE-en

Milyen tanuló vagy? Mennyi pont várható érettségid után? Emeltezel vmiből? van(nak) nyelvvizsgá(i)d?

2010. febr. 14. 17:35
 3/16 anonim ***** válasza:

Örülnék ha sikerülne. Corvinusnak örülnék a legjobban, mondjuk oda elég magas a pontszám pénzügyön, de kitudja mit hoz a jövő..

Viszont Corvinusra jelentkezés utóbbi időben mintha divattá vált volna.. mindenki oda megy, az persze más kérdés hogy ott is van 'könyvtár büfé' szak ahova a hülyék is bekerülnek.

2010. febr. 14. 17:36
 4/16 anonim ***** válasza:

én gazdálkodási menedzsmentre adtam be

BKF

ZSKF

BME

EKF(Eger)

gazdálkodási menedzsmenten van fél év gyakorlat és szerintem az sokat számít ezért nem mentem pénzügy és számvitelre

2010. febr. 14. 17:43
 5/16 A kérdező kommentje:
igazábol még csak 10-es vagyok de már komolyan érdekel a érettségi félévkor gimiben 4.6 volt az átlagom ami a legfontosabb h matekból jó vagyok a számtani részéből viszont a geometriai részből nem nagyon de az nem számít pénzügy és számvitelnél ugye?? amugy én is a pénzügy számvitelt figyeltem vagy corvinus vagy BGF szerintetek jol teszem és a utolsó 2 szerintetek mit jelöljek?? válaszokat köszönöm!!
2010. febr. 14. 17:47
 6/16 A kérdező kommentje:
a Corvinus egyetemnél kb mennyi az a pont ami elegendő pl: a pénzügyi szaknál??
2010. febr. 14. 17:48
 7/16 anonim ***** válasza:
452 volt tavaly... :S
2010. febr. 14. 17:49
 8/16 A kérdező kommentje:
és az előzőre tudtok válaszolni a hosszabbra??
2010. febr. 14. 17:51
 9/16 Vadmeggy ***** válasza:
mindenképpen pénzügy is számvitel legyen az első, mert az nem "kamu" szak mint a többi. Magyarul olyan területen fogsz elhelyezkedni amit tanultál, nem úgy, mint sok esetben a nemzetközi gazdálkodáson(telefonos asszistenszképző ha nincsen megfelelő szerencséd és kapcsolatod). Az alkalmazott közgazdaságtan nagyon jó, de belehalsz mire elvégzed olyan nehéz:) osztálytársam arra megy és matek Oktv 3ik fordulós, szóval a matekot mindenképpen nyomatnod kell ha pénzügyre vagy közgazdász képzésre mész
2010. febr. 14. 17:56
 10/16 A kérdező kommentje:

De akkor abba a matekban nem lesz geometria??mert azt rühellem!!viszont a számtanos egyenletes témábol jo vagyok!!

és az utolsó 2 szted mi legyen???mit jelöljek ami a mai világban jol használható és emellett jol keres??

válaszaid köszönöm szépen!!!!:D

2010. febr. 14. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!