Hol találok olyan könyvet, vagy oldalt, ahol tényleg részletes leírást kapok az egyetemi szakokról és az utánuk végezhető munkáról?
Ahol esetleg kereshetek a képességeimnek megfelelő szakirányt.. pl. rendőrtiszti különböző szakjai, vagy pszichológia elvégezhető területei...
Felvin néztem, de nem találtam részeletes leírást..
Próbálkozz meg pl. itt:
Azt gondold végig, hogy mi az, amit eleve ki tudsz zárni, és mi az, amihez érzel motivációt, így könnyebben tudnak tanácsot is adni.
Félreértettelek: ha már konkrétan tudod, hogy mire is szeretnél szakosodni, az általában adott iskola adott képzésének honlapján szerepel. Ott feltüntetik azt is, hogy mit tudsz majd kezdeni vele, ha elvégezted. Tehát, először az iskolát válaszd ki és nézd meg a honlapját, hasonlítsd össze más iskolák azonos képzéseivel.
Köszönöm, kitöltöttem!
Barangoltam a felvin és találtam közben egy még átfogóbb tesztet, a pályatervezésről, ha érdekel valakit: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!