Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol találok olyan könyvet,...

Hol találok olyan könyvet, vagy oldalt, ahol tényleg részletes leírást kapok az egyetemi szakokról és az utánuk végezhető munkáról?

Figyelt kérdés

Ahol esetleg kereshetek a képességeimnek megfelelő szakirányt.. pl. rendőrtiszti különböző szakjai, vagy pszichológia elvégezhető területei...

Felvin néztem, de nem találtam részeletes leírást..

2010. jún. 17. 11:35
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem is ugyanez a problémám...
2010. jún. 17. 11:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Esetleg a konkrét egyetemek honlapjain találhatsz, de persze azok mindig elfogultak az elhelyezkedési lehetőségekkel is.
2010. jún. 17. 12:08
 3/7 czibles ***** válasza:
bemész egy nagyobb könyvesbolotba és el mondod ezt. adni fognak neked kb 4 könyvet ami hasonlókról szól, te meg kiválasztod, hogy melyik kell.
2010. jún. 17. 12:24
 4/7 anonim ***** válasza:
van konkrétan ilyen könyv a felvételizőknek, könyvesboltban lehet kapni, minden évben kiadják.
2010. jún. 17. 13:47
 5/7 A kérdező kommentje:
na igen, de azok 600 oldalasak, és esélyed sincs érdeklődés terület alapján szelektáln.. csak abc sorrend, meg képzési terület... az pedig hatalmas.. :)
2010. jún. 17. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Próbálkozz meg pl. itt:

[link]

Azt gondold végig, hogy mi az, amit eleve ki tudsz zárni, és mi az, amihez érzel motivációt, így könnyebben tudnak tanácsot is adni.

Félreértettelek: ha már konkrétan tudod, hogy mire is szeretnél szakosodni, az általában adott iskola adott képzésének honlapján szerepel. Ott feltüntetik azt is, hogy mit tudsz majd kezdeni vele, ha elvégezted. Tehát, először az iskolát válaszd ki és nézd meg a honlapját, hasonlítsd össze más iskolák azonos képzéseivel.

2010. jún. 17. 19:21
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kitöltöttem!

Barangoltam a felvin és találtam közben egy még átfogóbb tesztet, a pályatervezésről, ha érdekel valakit: [link]

2010. jún. 18. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!