Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Teljesen kétségbevagyok esve....

Teljesen kétségbevagyok esve. Mit tegyek? Merre tovább?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok.Holnapig kell a jelentkezésem leadni.Eddig magyartanár akartam lenni,de csak 310 körül lesz a pontszámom.Akkor néztem a tanítót,de oda kell alkalmássági ének-zenéből is,és én nem tudok se hangszeren játszani,és még tiszta hangom sincs.Nem tudom hova jelentkezzek:(Humánb tantárgyakból vagyok jobb,nagyon szerettem volna tanár lenni,de asszem le kell adnom erről az álmomról.Biológia lesz a választott érettségi tantárgyam.Adjatok,tanácsot,ti mit tennétek!!!
2010. febr. 14. 08:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt hallottam, hogy nem kell jó hangúnak lenni, elég ha csak énekelsz és kész. Meglehet próbálni, valószínűleg felvesznek. Ezen kívül nem igen van főiskola ennyi pontért. Esetleg a szlavisztika amin 2008-ban 300 volt a ponthatár, de 2009-ben viszont 350. Ki tudja most mennyi lesz.Jelölj be mindenképp felsőfokú képzést is, oda úgyis felvesznek.
2010. febr. 14. 09:18
 2/3 anonim ***** válasza:
A szlavisztikával tanár is lehetnél.
2010. febr. 14. 09:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
OKJ-s képzésért adnak plusz pontot, ugyan csúszol 1 évet de utána nagyobb eséllye vesznek fel olyan helyre ahova szívesen mennél.
2010. febr. 14. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!