Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan tovább, ha biztosan...

Hogyan tovább, ha biztosan tudom, hogy gyógyszerész leszek?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, biztosra tudom, hogy gyógyszerész leszek.

Ti hogy indulnátok el?

2015. febr. 21. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Gimnáziumba. Leginkább kémia tagozatra, de a biológia is jó.
2015. febr. 21. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyelőre nincs sok teendőd, csak amit a fenti válaszoló írt. Ha megfogadod a tanácsom, belehúzol az angol és a kémia tanulásába, és megpróbálsz angolból nyelvvizsgázni, kémiából meg készülsz 1-2 tanulmányi versenyre (nézz utána, többféle is van).

A jövő zenéje: emelt érettségi majd kémiából és bioszból kell, de az igazi megpróbáltatások majd az egyetemen várnak... :)

2015. febr. 21. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt a magabiztos mindenségét! Én gyógyszerészhallgató vagyok. Még sem merem sajnos ilyen biztosan kijelenteni , hogy gyógyszerész leszek.
2015. febr. 22. 21:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Engem nem ez érdekel legjobban, szívem szerint mást csinálnék...

És kezdek is elbizonytalanodni, de ez lényegtelen volt a kérdés szempontjából.

Édesapám gyógyszertárát tudnám átvenni, a családban nincs más, aki elvégezte volna az egyetemet. Én vagyok az ,,utolsó esély".

Ezért, ha úgy döntök belefogok, akkor én 0-24 tanulással akár, de biztosan gyógyszerész leszek. :)

Szép Napot!

2015. febr. 24. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!