Szerintetek mennyire elismertek ma a gyógyszerészek? Milyen társadalmi státuszuk ma Magyarországon?
1-es válaszoló, sajnos egyet értek! :D
Mellesleg nagyon megbecsült szakma, simán el lehet vele helyezkedni és a fizetés sem utolsó. Én imádom!
A jogász teljesen más világ, mint az orvos, fogorvos, gyógyszerész szakma, szerintem nem lehet összehasonlítani.
Én gyógyszerészhallgató vagyok és sajnos több helyről is hallottam, hogy egyszerűen nem értékelik ma a gyógyszerészeket, hiába kapt"uk" meg a dr. címet..ez még jobban felhergelt néhány embert (Háá' osztáán' méé' lesz ez doktor? Eladóó ez mind é'?)
De azért remélem, hogy végzettként (és nem vörös bársony szőnyeget várok) nem fognak rám köpködni :P
Én is az vagyok egyébként, sokan tényleg csak bolti eladóként tekintenek az emberre, de olyanról még nem hallottam, hogy bárki is húzta volna a száját a doktori cím miatt a gyógyszerészekre.
Az legyen a lényeg, hogy szép, tiszta környezetben dolgozol, nem kell megszakadni a munkában és havonta kapod a megnyugtató sms-t a telefonodra a fizetéseddel kapcsolatban. ;)
Az hogy néhányan suttyónak gondolják a gyógyszerészt, azért lássuk be: nem ok nélküli!
Sajnos régen elmehetett gyógyszerésznek a SZAKMUNKÁS gyógyszerész (nyilván nem ez volt a megnevezés, de buta volt mint tök, se diploma, sem alap latin tudás), és olyan mértékű hozzá nem értést mutattak a szakmájukról, hogy az falbontó!
Hála Istennek, most már egyetemet kell végezni hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!