Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érdemes még hegesztőnek...

Érdemes még hegesztőnek tanulni? Ha igen hol?

Figyelt kérdés

Érettségim van, fémiparral semmilyen kapcsolatom sincs, életemben nem hegesztettem még, de mindig szerettem nézni ahogy a hegesztők csinálnak valamit, meg ahogy csiszolnak és ilyenek.

Olyan suli érdekelne ami oktat 18 felett és van kollégium.

2015. febr. 16. 02:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy hol, azt nem tudom, de megéri, ha kétkezi munkával akarsz boldogulni. Ha jól dolgozol akkor tisztességesen megélhetsz belőle
2015. febr. 16. 07:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Felénk hordó számra képzik a hegesztőket, de egyik sem tud hegeszteni, vagy csak nem akar dolgozni.

Úgy gondolom ritka az aki tényleg tud is rendesen, nem csak a 2es szintre.

2015. febr. 16. 09:45
 3/4 goaus ***** válasza:
2-es hozzászóló jól írta, ma már többszáz munkanélküli hegesztő hirdeti magát az olx-en is, mert kitalálták jól fizető hiányszakma, ezrek mennek rá, csak azt nem tette hozzá senki, külföldi cégek keresik őket főleg, nyelvtudással, meg olyan szintű szakmai képzettséggel, amit a magyar sulik ma már nem adnak meg, anyagra sincs pénzük ugyanis.
2015. febr. 16. 11:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen érdemes. Jó szakemberekből akkora hiány van, hogy az emberek egymásnak adogatják a megbízható mesterek telefonszámát. Szerintem a kontárabbak is jól megélnek belőle, akkora a hiány a szakmunkásokból. De azért te csak csináld majd lelkiismeretesen a munkákat! :)
2015. febr. 16. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!