Kedvencem az irodalom, biologia inkabb human tantargyak matek kiesik! . Merre mehetnek tovabb?
Szivesen lennék pszciho terapeuta vagy pszcihiàter,gondolkoztam hogy biologus is lennék.Ezen kívűl nagyon nagyon érdeke a politologia szivesen foglalkoznek az orszàg ügyeivel.
Ezen kívűl jól írok imàdom a verseket,könyveket.Jók a kommunikàciös kepességeim.
Média is érdekelne bàr abban nem vagyok otthon.
A természet és àllatvédelmet is közel érzem magamhoz.
Szerintetek milyen úton lenne érdemes elindulnom es milyen irànyba?
Pszichológián valóban nem, de orvosi szakon igen. Nekünk is volt matekos tárgyunk, nem is egy félév, és utálta is a többség. Én is csak úgy tudtam átvészelni, hogy tanárhoz jártam és még így sem sikerült elsőre. DE mivel minden vágyam volt, hogy orvos legyek, így nem merült fel bennem, hogy X félév matek miatt erről letegyek.
Ezért írtam a kérdezőnek azt, hogy ha elhivatott, akkor meg fogja találni a módját annak, hogy teljesítse a matekos kurzust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!