A most júniusi középszíntű irodalom, nyelvtan, angol és történelem tantárgyak TÉTELSORAIT, tehát a tételek témáit le tudná nekem valaki írni? Bármelyik tételcímmel kisegítének.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lenne egy hatalmas kérésem! Júniusban érettségizek, de sajnos még mindíg nem tudom a KÖZÉPSZINTŰ TÉTELSOROKAT irodalom, nyelvtan, angol és történelem tantárgyból. Tehát annyi lenne a kérésem, hogy ezeknek a tantárgyaknak a tétel címeit írjátok le nekem. Ha egyetlen tantárgy témaköreit leírod, már úgy is előrébb vagyok, és köszönet a segítségedért! Sajnos elég kevés jóindulatú ember van, talán a tanárjaimat is annak mondhatom, hisz nem árulták el a témákat, de remélem valaki által most mégis csalódhatok jó értelemben. Válaszaitokat előre is köszönöm!2010. máj. 18. 22:20
1/2 anonim válasza:
:O Nem mondták meg, hogy mik a tételek? :O Ez nekem nagyon új. Minden suliba más...
Nálunk magyarból: Petőfi tájköltészete, Arany János Őszikék ciklusa, Ady szerelmi költészete, Babits Mihány Esti kérdés, József Attila kései költészete, Flaubert Bovaryné, Madách Imre Ember tragédiája, Mikszáth K. parasztábrázolása, Tóth Árpád versei, stb............
2/2 A kérdező kommentje:
na köszi a választ:D közben már én is rájöttem, h minden suliba mások a tételek.. de már utána jártam és állítólag el is mondták az órákonn csak úgy néz ki nem igen figyeltem egyiken se:D viszont holnapra meglesznek a tétel címeim úgyhogy probléma megoldva
2010. máj. 18. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!