Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Őszintén, van esélyem szerinte...

Őszintén, van esélyem szerintetek ilyen eredményekkel felsőoktatási szakképzésbe bejutni, vagy ne is pazaroljam a pénzt és időt?

Figyelt kérdés

Az alábbi felsőoktatási szakképzéseket akarom megjelölni:

-PT-FEEK: emberi erőforrások/személyügyi

-PT-ÁJK-jogi (asszisztensi)

DF-vállalkozási ügyintéző/kis és közép vállalkozás

Mindegyiket állami helyen levelezősben szeretném jelölni.

Eredményeim:

11.o:

irodalom:4

nyelvtan:3

angol:3

töri:3

matek:2

rajz:5

föci:3

info:4

12.o

irodalom:4

nyelvtan:4

angol:3

töri:3

matek:2

rajz:5

föci:3

info:3

érettségi:

magyar nyelv és irodalom:62%

matematika:28%

történelem:69 %

angol nyelv:64%

rajz és vizuális kultúra:78%

informatika:61 %

A felvi pontszámítója mindig 238 pontot adott ki ami szerintem siralmas,és így nem tudom,meg merjem e kockáztatni egyáltalán a sima mezei felsőoktatási szakképzést,főleg ha 2015ben még emelek az alap ponthatárt :(

2015. febr. 3. 16:46
 1/10 A kérdező kommentje:
*emelik
2015. febr. 3. 16:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Rettentő kevés, nem hiszem.
2015. febr. 3. 17:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Anno 2011ben ezzel bejutottam volna mist meg.....egy okjra sem
2015. febr. 3. 17:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha mindenképpen tovább akarsz tanulni, akkor újból kéne érettségizned, és duplázni. Máshogy nincs esélyed. :S
2015. febr. 3. 18:37
 5/10 A kérdező kommentje:

ezeknél bàrmely kèt érettségi vàlaszható,ha veszem a töri 69et meg a rajz 78 at az ugye 147

147x2=294 pont lenne.

a felvin a màsik szàmítàsi módszert alkalmazta holott ezeknèl a szakoknàl szerintem nekem az àltalam leírt a legkedvezőbb

2015. febr. 3. 19:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Kedvezőbb, de ez még így is rettentően kevés.. :S
2015. febr. 3. 19:28
 7/10 A kérdező kommentje:

nem hinném hogy egy okjra ez kevés,240pont az alap ponthatàr amit ojknàl szinte sosem raknak feljebb.....:(

persze egy diplomàhoz bejutni egyetemre fősulira igen oda kevés de egy két èvesre elég szerintem.

csak nem tudom a felvi miért nem így szàmolt nekem

2015. febr. 3. 19:43
 8/10 anonim ***** válasza:
A felvi azt nézi, hogy az adott szak követelményeihez hogyan felelsz meg. Ha kevés pontot számol, az azért van, mert az adott szak megkövetel pl. 2 féle érettségit, és neked pont az a kettő gyengébb.
2015. febr. 5. 12:32
 9/10 A kérdező kommentje:

Utolsó! Ezt nagyon jól tudom.Mire én akarom beadni ott bàrmely két érettségim vàlaszható. A két legjobb alapjàn 294 jött ki,érettségi pontok duplàzàsàval mivel az adott szakon nekem ez a legkedvezőbb. A felvi egyik nap ìgy màsik nap úgy szàmolt.Papìron leszàmoltam tudom a szabàlyokat is. 294 pontom van minden foszkra ahol bàrmely kettő vàlaszható az érettségiből.

Màs alapképzésre ami diplomàt is adna oda csak 260 valamennyi lenne oda nem is probàlkozom.

Ha a kérdésben ìrt 230 valamrnnyi pontom lenne a foszkra sem adnàm be,csak hogy veadom mert nem annyi van csupàn a felvi pontszàmìtója szórakozott velem.

2015. febr. 5. 13:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Az eduline-on is van egy pontszámító, ott is próbálgasd, ha a felvi béna.
2015. febr. 5. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!