Őszintén, van esélyem szerintetek ilyen eredményekkel felsőoktatási szakképzésbe bejutni, vagy ne is pazaroljam a pénzt és időt?
Az alábbi felsőoktatási szakképzéseket akarom megjelölni:
-PT-FEEK: emberi erőforrások/személyügyi
-PT-ÁJK-jogi (asszisztensi)
DF-vállalkozási ügyintéző/kis és közép vállalkozás
Mindegyiket állami helyen levelezősben szeretném jelölni.
Eredményeim:
11.o:
irodalom:4
nyelvtan:3
angol:3
töri:3
matek:2
rajz:5
föci:3
info:4
12.o
irodalom:4
nyelvtan:4
angol:3
töri:3
matek:2
rajz:5
föci:3
info:3
érettségi:
magyar nyelv és irodalom:62%
matematika:28%
történelem:69 %
angol nyelv:64%
rajz és vizuális kultúra:78%
informatika:61 %
A felvi pontszámítója mindig 238 pontot adott ki ami szerintem siralmas,és így nem tudom,meg merjem e kockáztatni egyáltalán a sima mezei felsőoktatási szakképzést,főleg ha 2015ben még emelek az alap ponthatárt :(
ezeknél bàrmely kèt érettségi vàlaszható,ha veszem a töri 69et meg a rajz 78 at az ugye 147
147x2=294 pont lenne.
a felvin a màsik szàmítàsi módszert alkalmazta holott ezeknèl a szakoknàl szerintem nekem az àltalam leírt a legkedvezőbb
nem hinném hogy egy okjra ez kevés,240pont az alap ponthatàr amit ojknàl szinte sosem raknak feljebb.....:(
persze egy diplomàhoz bejutni egyetemre fősulira igen oda kevés de egy két èvesre elég szerintem.
csak nem tudom a felvi miért nem így szàmolt nekem
Utolsó! Ezt nagyon jól tudom.Mire én akarom beadni ott bàrmely két érettségim vàlaszható. A két legjobb alapjàn 294 jött ki,érettségi pontok duplàzàsàval mivel az adott szakon nekem ez a legkedvezőbb. A felvi egyik nap ìgy màsik nap úgy szàmolt.Papìron leszàmoltam tudom a szabàlyokat is. 294 pontom van minden foszkra ahol bàrmely kettő vàlaszható az érettségiből.
Màs alapképzésre ami diplomàt is adna oda csak 260 valamennyi lenne oda nem is probàlkozom.
Ha a kérdésben ìrt 230 valamrnnyi pontom lenne a foszkra sem adnàm be,csak hogy veadom mert nem annyi van csupàn a felvi pontszàmìtója szórakozott velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!