Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyire éri meg gyógyszerészn...

Mennyire éri meg gyógyszerésznek menni?

Figyelt kérdés

Most próbálom meg másodszorra és nagyon szeretnék bekerülni ,de félek ,hogy nem fogom tudni elvégezni ill. hogy dolgozni sem lehet majd mellette. Sajnos rá vagyok kényszerülve ,hogy dolgozzam mert magamat látom el minden téren. Mégis ez érdekel a legjobban ,ez a legszimpatikusabb szakma .

20F

2010. febr. 9. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Anyagilag megéri, és bárhol az EU-ban használhatod a papírt egy az egyben. Hajrá, húzz bele!
2010. febr. 9. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jól fogsz vele járni, főleg ha érdekel is:) Viszont munka mellett...hát nem tudom. Én úgy tudom azért elég húzós szak (Talán nem véletlen, h ez is osztatlan maradt:). De egy próbát mindenféleképp megér, ha ez érdekel:)
2010. febr. 9. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is most próbálom másodszorra, mivel tavaly nem emelteztem, lecsúsztam róla...

Érdemes gyógyszerésznek menni, ha ott voltál nyílt napon, biztos tudod, hogy egy végzős gyógyszerészre 4-5 állás jut.

Azt nem hiszem, hogy tudsz dolgozni egyetem mellett, mert majdnemolyan húzós, mint az általános orvosi, nem hiába nincs levelezőn...:S

2010. febr. 23. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!