Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Merre tudok még ezekkel menni?

Merre tudok még ezekkel menni?

Figyelt kérdés
Történelem és Tesi fakos vagyok. Rendőrtiszti főiskolára készülök de nem biztos hogy felfognak majd venni. Mit tudok még csinálni ezekkel ha nem jönne össze?
2011. okt. 24. 13:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Tanár... más nem jut eszembe, bocs :/
2011. okt. 29. 21:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem is csak ez jutott eszembe, de anyu nem akarja mert keveset keresnék vele...
2011. okt. 30. 00:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Azért köszi.:/
2011. okt. 30. 00:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát pl. rekreációszervezés, bár nem tudom, hogy az mire jó. De ha mindenképp rendőrségi berkekben szeretnél dolgozni, akkor akár mehetsz rendőrszakközépbe, és ha utána elvégzel bármilyen szakot fősulin, ergo diplomát szerzel valamiből, az ugyanannyit ér, mintha rendőrtisztit végeznél, szóval ugyanúgy tiszt lehetsz.
2011. okt. 30. 18:40
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm.:)
2011. nov. 2. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!