Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A felvi.hu-s felvételi eljárás...

A felvi.hu-s felvételi eljárásnál fel kell-e tölteni valamit a bankkártyás befizetésről?

Figyelt kérdés

Az eljárási díj befizetése kártyával zökkenőmentesen és azonnal sikerült. Kell-e ilyenkor valami bizonylatot feltölteni? Ha igen, akkor hova? (Régről vannak ilyesmi emlékeim, de akkor kérte a csatolandó dokumentumokhoz... most meg egyáltalán nincs ilyen ott.)

A tájékoztatóban vastagon ki van emelve, hogy MINDEN esetben fel kell tölteni a befizetésről szóló igazolást. Aggódnom kellene?

2015. jan. 31. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kell, ha megnézed, a fizetésnél azonnal meg is jelenik, hogy nincs tartozásod.
2015. jan. 31. 10:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha átutalod, akkor kell igazolni. Ha online bankkártyával fizeted, akkor nem kell.

(Én mondjuk a biztonság kedvéért feltölteném, feltéve, ha a bankkártyás fizetésnél is megjelent valamilyen igazolásra alkalmas nyilatkozat.)

2015. jan. 31. 10:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is csak biztosra akartam menni, és éppen ez zavart meg, hogy egyáltalán nincs semmi lehetőség az igazolás feltöltésére. De köszi nagyon! (Y)
2015. jan. 31. 10:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azért nem jelent meg, mert előtte beállítottad, hogy kártyával fogsz fizetni és automatikusan "eltűnt" az a rész, ahol feltölthetnéd. Én utalni fogom, nekem ott is van, hogy majd igazolnom kell.

De szerintem nincs gond, úgyhogy nyugi. :)

2015. jan. 31. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!