Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van itt valaki, aki a Károlin...

Van itt valaki, aki a Károlin csinálja, végzi/végezte el a pszichológia MA-t?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy mit lehet tudni a KRE pszichológia MA felvételijéről. Aki már felvételizett, tudna mondani egy pár kérdést a korábbi évekből, vagy támpontot, hogy mégis mire számíthatok? - a honlapon elég szűkszavúan fogalmaztak.

Illetve minden egyéb információt szívesen fogadok az egyetemmel, a szakkal kapcsolatban is :)

2015. jan. 31. 01:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Két részből áll. A szóbeli nagyon szubjektív volt, amikor én tavaly voltam. Bár felvettek volna, és nekem magas pontokat adtak, szerintem a tanárok nagyon szubjektíven osztogatták a pontokat. Voltak "halálbizottságok", ahol max 15 pontokat kaptam szóbelin az emberek, máshol meg osztogatták a 30 pontot. A Károli nagyon családias- ami sok értelemben nagyon jó, sokat tanulhatunk arról, hogy milyen egy pszichológus, milyen emberi kvalitásokkal kell rendelkeznie, itt viszont ez visszaütött.

Az írásbeli (szerintem) elég nehéz, ha nem készülsz. A transzperszonális pszichos könyvet eléggé kérték, és a kérdések trükkösek voltak.

Felvettek volna, és ha nem lett volna más (személyes) akadályozó tényező, én most boldogan oda járnék, ehelyett végül az eltét jelöltem. A helyet magát mindenképpen ajánlom, mert nagyon színvonalas oktatók, színes előadásokat tartanak. Az elte ezzel szemben eléggé száraz.

Tehát jó és rossz is van, a jó a felvételi után következik. :)

2015. jan. 31. 23:45
 2/2 Sandy357 válasza:
És a szóbelin milyen jellegű kérdések voltak?
2015. jún. 25. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!