Diákhitel igen, vagy nem? Bővebben lent!
Most érettségizem, egy felsőfokú nyelvvizsgám már megvan, hónapokon belül megyek a következőre, egy emelt és egy középszintű tárgyból érettségizek (nyelv és matek)
Cél: Pénzügy számvitel kar Corvinus / BGF
Brutál magasak a ponthatárok, és megesik hogy pár ponttal lecsúszok róla. Szüleim nem tudják ebben az esetben állni a tandíjat. Megéri a Diákhitel 2-t felvenni?
A BGF-et ki lehetne gazdálkodni, de megérné-e akkor már +150 000 Ft-ért a Corvinusra menni, a networking miatt, hírneve miatt?
HR-eseknél hogy állnak a sulik?
Minden segítséget szívesen fogadok!
Köszönöm!
A bankoknak akkora az "érdekérvényesítő képessége", hogy néhány (elsősorban a médiának szóló esetet kivéve), még egyértelmű esetekben is a javukra dönt a bíróság.
Ha most valamilyen feltételekkel aláírsz egy szerződést, azt a bank hányszor fogja a visszafizetés végéig módosítani?
A válasz annyi, hogy bankkal nem szabad kezdeni...
Megéri felvenni, ha neked megéri a jövődért áldozni egy keveset.
Én felvettem és nem bántam meg, mert ott tanulok ahol akartam és nem a b-verziót.
Igen utána fizetni kell, nem lesz kellemes, de inkább ezért legyen hiteled mint valami marhaságért.
2-3-as vagyok ismét.
Az első hülyeségét javitanám, mielött megijednél tőle.
A diákhitelt az államtól kapod, és nem a bankoktól, és garantált 1,5%-os éves kamattal ami semmi gyakorlatilag, még az infláció is nagyobb.
Nem kell a bank-al szemben semmit aláirnod, csak egy folyószámlára van szükséged.
Kedves 2-3-4
Kérlek olvasd el a saját válaszodat, és ki derül melyikünk téved. (Én dolgoztam bankban), a stílusodra, meg javaslom, egy kicsit figyelj oda
(az 1-es)
7-es: mert központilag van meghatározva a pont, minden egyetemen ugyanannyi a ponthatár államin
egyedül a tandíj összege a változó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!