Angol nyelven szeretnék közgazdasággal kapcsolatos felsőoktatást végezni. Kell érettségi?
Kibővíteném. Szóval sziasztok. Kezdeném egy kis biográfiával, jelenleg 10-es vagyok és egy magyar tannyelvű iskolában tanulok Erdélyben. Elméleti líceumba járok, főbb tantárgyaim amelyekből érettségizni fogok: román (ez nem játszik, Pestre szeretnék jönni), magyar, matematika (felsőfokú), angol, német és egy választott tantárgy (nekem biológia). A kérdésem lényege pedig az lenne, hogy én ugyebár Pestre szeretnék jelentkezni egyetemre és olyan tanintézményt keresek ahol közgazdaságot vagy marketinget tanulhatok, leginkább angol nyelven, viszont nem tudok közgázból érettségizni (profilom nem engedi és nincs is ilyen szakiskola). De természetesen vannak óráink.
Létezik-e olyan egyetem, ahová esetleg be tudnék jutni?
Corvinust néztem ( [link] )és itt nem írja, hogy kellene érettségi, viszont más egyetemek honlapjain láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!