Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Angol és történelem érettségiv...

Angol és történelem érettségivel milyen szakot tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
kb 380 pontom lesz, eddig a szociológián gondolkodom...de nem tudom,hogy mit szeretnék..

2015. jan. 23. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:

A pontrendszerrel nem vagyok már tisztában, de anglisztikára emelt érettségi kell és ha jól tudom angolból és töriből is lehet választani (nézd meg a felvételi követelményeket, lehet hogy már változott).

De mit értesz az alatt hogy angol és történelem érettségi? Úgy érted, hogy abból lesz emelted? Mert akkor jó. Bölcsészkaron több lehetőséged is van.

2015. jan. 23. 21:55
 2/2 A kérdező kommentje:
angol és töri(emelt) érettségim lesz. anglisztikára nem szeretnék menni.eddig a szociológia érdekkel de nem tudom,hogy mi legyen.
2015. jan. 23. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!