Buta kérdés de szint emelt érettségivel már emeltnek számít?
Figyelt kérdés
2014 májusában tettem le az érettségit mindent közép szinten. Tovább tanuláshoz(egyetem) nekem kellet az emelt töri... novemberben letettem a szint emelőt töriböl. Majd a pontszámításnál (megfelelő tanúsítvány bemutatással) emeltnek nézik már? (Mivel az a követelmény) vagy csak a + pontot adják meg ? Remélem érthető a kérdésem és nem égettelek ki annyira :D2015. jan. 2. 09:21
1/3 anonim válasza:
Persze, emelt szintű érettséginek nézik. És mivel követelmény, ezért biztosan az emelt törid eredményéből számolják majd a pontjaidat, és arra jön még rá a +50 pont.
2/3 anonim válasza:
Igen, meglepő, de az emelt szintű érettségi a hatályos magyar törvények szerint emelt szintű érettséginek számít.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem! köszönöm és bocsi a kérdésért :)
2015. jan. 2. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!