Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érettségi 2év alatt Gyöngyösön...

Érettségi 2év alatt Gyöngyösön? (több lent)

Figyelt kérdés

17 éves vagyok(családi okok miatt iskola be lett fejezve) 10.osztályba év végén megbuktam az előbb említett ok miatt így abba hagytam mostanra egyenesbe jöttünk a családdal és van e lehetőségem levelezőn letenni az érettségi Gyöngyösön?

Normális válaszokat, ha lehet iskolát! Köszönöm válaszod!

2015. jan. 22. 21:30
 1/3 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem megemlíteni nyárom leszek 18, így lehetséges e?
2015. jan. 22. 21:31
 2/3 A kérdező kommentje:
valakiii?????????????
2015. jan. 23. 01:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Levelező nem szokott indulni Gyöngyösön, én is végigkérdeztem a sulikat már és nappali vagy esti van csak.

Helyette viszont tudom ajánlani Bp-en a távoktatást, nem kötelező bejárni sem, csak félévente a vizsgákra. Amúgy szombatonként van tanítás is, de email-en is szívesen segítenek a tanárok. Szerintem ez így tökéletes is ha tudsz otthon tanulni. Én jövőre megyek 11. osztályba.

[link]

Nagyon jó suli. 9-10 osztályt is ott végeztem, csak aztán kihagytam 2 évet és most folytatom majd. Ajánlom neked is. :)

2015. febr. 13. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!