Roli2000 kérdése:
Van esélyem, hogy behívjnak szóbelizni a Madách Imre Gimnáziumba (Budapest)?
Figyelt kérdés
A felvételim nem lett a legjobb, 65 pontot szereztem, viszont kitűnő vagyok! Szerintetek van esélyem így, hogy behívjanak szóbelizni?2015. jan. 23. 15:10
11/17 klopusz válasza:
Szia!
Mint kiderült, a szóbelire behívottak listáját február 20-án este rakják ki a honlapra.
12/17 anonim válasza:
Én 78 pontot írtam és jegyekből van -3 pontom a maxhoz képest. Ez van. Veres Pálnéba utolsóként hívtak be. Bár ott máshogy számolták a vitt pontokat és -7 voltam vitt pontokból. Szerintem 65 ponttal esélytelen, hogy őszinte legyek. Hozzám képest van 3 ponttal több vitt pontod és -13 írt pontod. Ez azt jelenti, hogy 10 ponttal többem van. És azt mondták, hogy engem se biztos hívnak be. Pénteken derül ki minden, a pont6ár és a behívottak listája is! Azért remélem osztálytársak leszünk, én is németre megyek ;;;)
13/17 A kérdező kommentje:
Háát... Majd meglátjuk pénteken...
2015. febr. 18. 20:47
14/17 anonim válasza:
Hát, ebből sajnos fai lett :/ Engem is a legvégén hívtak be, valószínűleg felvenni már nem fognak. Te pedig abszolút a végén vagy... sajnálom, ez így sikerült :( Ha ez vigasztal, engem se fognak felvenni :D Árpádba nem jelentkeztél esetleg? XD
15/17 A kérdező kommentje:
Szia!! Hát igen jol meghúzták a ponthatárokat!! Árpádba nem, viszont a Kölcseybe igen, és oda van is esélyem!
2015. márc. 1. 10:37
16/17 anonim válasza:
Hát akkor csak ügyesen :) Én 32. vagyok a Madáchban szóbelik után 80/79 pont a szóbelim. Reménykedem.
17/17 anonim válasza:
Te reménykedsz? :D 99 %, hogy bejutsz, még azokra a szakokra is, ahova csak 15-öt vesznek fel, mert az elmúlt években oda is 60-70 körül jutottak be az utolsók...
Tuti bejutsz :D
Én 190. vagyok haladó angolon :'( :( De azért még talán.... Esetleg......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!