Madáchosok! (Bp) milyen a gimi? Szóbelin miket kérdeznek? Az az osztály, ami angol haladónak van meghirdetve (4 évfolyam) milyen az angolon kívül? Humán? Szeretitek? Nehéz bejutni?
(Első vagyok)
Igen, kell. Minden tagozatra nyelvből meg magyarból. De a magyar igazából csak annyi, hogy húzol egy képet, de nem úgy mint a tételeket, hogy nem látod, hanem látod őket, és kiválasztod amiről a leginkább beszélni tudsz/szeretnél. Itt ilyen általános tájékozottsági mérés van, meg mennyire vagy szimpatikus, hobbik, mit olvasol stb.
Az angol a vizsgáztatás igazán, de ott nem tudom miket kérdeznek, vagy inkább mi módon kérdeznek. A tájékoztatón csak ennyit mondtak el :(
Szívesen :)
Igen, másodiknak jelölöm :D
Te elsőnek?
70-75 pontos lett a felvételi, tavaly csak fizikából és tesiből voltam négyes, a többi 5, idén félévkor csak tesiből.
Te?
tesit nem is nézik :D
75-80 és felvételi tárgyakból 5,0. úgyis csak azokat nézik.
Sziasztok nyolcadikosok. Nem kell félni, a nyelvi szóbeli nem nehéz, először megkezdett mondatokat kell írásban befejezni, majd ki választhatod, hogy melyikről szeretnél beszélgetni, és feltesznek neked néhány kérdést. Valamint egy idegennyelvű szöveget kell felolvasni.
A madách nem az a tipikus humán gimi, legalábbis a reál tantárgyakat is elég komolyan veszik. Inkább művészeti sulinak mondanám. Sok a kulturális programlehetőség. Én nagyon szeretek idejárni, életem legjobb döntése volt:) Sok sikert a felvételihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!