Szerintetek van esélyem a 79. helyről bejutni a Madách Imre Gimnáziumba (Budapest)? Haladó angolos osztalyba.
Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 16:14
1/21 anonim válasza:
Szerintem egy nagyon pici van :)
2/21 anonim válasza:
1. Bocsi most olvastam , hogy vki 70 vlahanydik volt és bejutott az osztba 8-ként. :) Bocsiiii
3/21 anonim válasza:
Én írtam az 1-t és a 2-at is bocsiii, csak h*lyén fogalmaztam xddd
5/21 klopusz válasza:
Szia!
Szerintem is van.
A lányom az ötéves haladó angol osztályban kilencedikes. A legmagasabb sorszámú osztálytársa az előzetes felvételi listán 88-dik volt.
Remélem, segítettem.
6/21 A kérdező kommentje:
Persze :) Nagyon sokat segít, hogy ilyeneket hallok.
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat. :))
2013. márc. 16. 17:27
7/21 anonim válasza:
szerintem van, én 78. vagyok (:D) és megpróbálom
8/21 A kérdező kommentje:
Akkor neked is sok sikert! :D Most neked mondom, mert te is hasonló helyzetben vagy, mint én, szóval az előbb olvastam egy statisztikát miszetint a tavalyi felvetelin a legalacsonyabb sorszámmal bekerült diák 153. volt. Amúgy te elsőnek jelölted meg? Ha igen, miert pont ez a suli? Kivancsi vagyok, hogy vajon te is hasonlo okokbol jelolted e meg. :)
2013. márc. 19. 19:34
9/21 anonim válasza:
hol olvastad ezt a statisztikát?
10/21 lufi38 válasza:
Az Oktatási Hivatal honlapján találod a statisztikát. Amúgy én is oda jelentkeztem francia tagozatra, 21.vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!