Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Budapesten esti gimnáziumokat...

Budapesten esti gimnáziumokat tudtok ajánlani? És szerintetek ez jó ötlet? Szerintetek megéri ez az esti gimi?

Figyelt kérdés

Nos jelenleg 21éves vagyok és szeretnék érettségit szerezni,mert csak a 8általános iskolai végzettségem van meg. Aztán a másik hogy ehhez kellene egy esti gimnázium lehetőleg Budapesten nézegettem az esti gimnáziumokat de nem tudom hogy vannak e még több esti gimnázumok is netán. Nos előszőr is ebben kellene a segítség. Aztán lenne egy másik amiről véleményeket kérnék,na szóval az a tervem hogyha leérettségizek akkor utána elvégeznék egy ingatlanközvetítő tanfolyamot aztán szeretnék ingatlanközvetítőként dolgozni ebben kellene nekem még vélemény hogy szerintetek jó ötlet e? Ugyebár kvázi sok szakma érdekel munkakör pl gondolkodtam azon hogy egy pénzügyi termékértékesítő vagy egy banki szakügyintéző pénzügyi számvitel ügyintéző szakmát letegyek viszont az ingatlanozás ingatlanpiac jobban érdekel.

Nos van egy 3.ik kérdésem is ami a következőről szól néztem én egy esti gimnáziumot ami 2éves 350ezer forint lenne havi bontásban 35ezer forint 10 hónapig és szeptemberben kezdődne nos videóformályában elküldik a tananyagot vagy is ezt úgy kell érteni minden tanóráról készül videófelvétel amit elküldenek a diákoknak. Még bben szeretnék segítséget vagy is véleményeket az iskoláról akár tapasztalatokat is. az iskola linkje [link]

2015. jan. 18. 17:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha Budapest, akkor szerintem Budakalász Gimnázium. Nincs tandíj náluk (talán az elején van egy kisebb összeg, pár ezer forint). Normálisak a tanárok is, és segítenek mindenben.

Az ingatlanpiac meg most nagyon megy, simán megéri szerintem ezt csinálni.

2015. aug. 7. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!