Ti ezek közül melyik szakot ajánlanátok és miért/miért nem? Esetleg egyéb ötlet hogy merre tanulhatnék tovább?
Figyelt kérdés
Amiken gondolkozom az a gazdálkodás és menedzsment mert például angolból jó vagyok, matektól nem félek, nem lett a legjobb az érettségim belőle de mivel érdekel, hiszem hogy meg tudnám tanulni, igazából a tanterv amit láttam, tetszik de csak fizetősre vennének fel, illetve picit ijesztő számomra hogy kis létszámmal indítják mindenhol. A másik a pénzügy és számvitel szak, látok benne lehetőséget, szerencsére valamilyen szinten tudom is hogy mit takar de ez is csak fizetősön jöhet szóba. A harmadik lehetőség a közigazgatás-szervező szak, ide felvennének államira viszont félek hogy a túl sok jog nem az én világom. Esetleg ha lenne valami olyan műszaki szak, ahova úgy mehetnék, hogy nem tanultam semmi olyat, amit ott venni fogok és úgy elvégezhető ha szorgalmas vagyok, akkor az is érdekelne mert ebben látom a jövőt.2015. jan. 7. 00:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!