Miért van finghangja a kürtömnek? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok. A zenei Egyetemre készülök, és már egy ideje játszom kürtön, ezért úgy gondoltam, szeretnék ott kürtművész osztályba járni. Jól megy a hangszer, már tudom játszani a bürgezdi bírót, a virágéknál és a világot, és egy mozart rondót zongorakísérettel. De valami miatt olyan a hangja, mintha különböző magasságokban finganék. Ez miért lehet? Arra gondoltam, hogy a kürtnek olyan az alakja, mint egy vécének, ezért lehet hogy a hangja is olyan? más kürtösé is úgy szól? Illetve még az is lehet, hogy hallottam az ősi kürtöket zsidók használták, hogy falakat leromboljanak vele. Az is lehet hogy ezért retkes a hangja? Én szerintem nagyon szépen játszom a kürtömön (Ez egy F-kürt, vadászkürt), csak a hangja olyan mint a fingás. Vagy ez finga hangszer? (18/F)2015. jan. 14. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!