10 nap elég felkészülni egy vizsgára?
Figyelt kérdés
Nem voltam valami sűrű óralátogatottságú, és sajnos nem szimplán tanulós, hanem számolós, gondolkodós vizsgáról van szó. (Matek, számvitel...stb feeling)
Lehetséges 10 nap alatt felkészülni? (Jó, azért egy-két dologról van fogalmam a témából. :D )
Saját tapasztalataitok?
2015. jan. 8. 23:44
1/5 anonim válasza:
Hát ha bejártál volna minden órára, és lenne jó jegyzeted, akkor egyértelműen igennel válaszolnék. így viszont elég necces. Lehet jobban járnál, ha most nem is csúsznál át egy 2-essel, hanem jövőre újra felvennéd, és 4-es, 5-ösre megcsinálnád. Persze ezzel valszeg csúsznál egy évet.
2/5 anonim válasza:
Ha megvan hozzá az anyag meg lehet tanulni, csak több idődbe fog kerülni megérteni. Ez napi 10 óra aktív tanulást jelent legalább!
3/5 anonim válasza:
Na hogy sikerült? Van már eredmény? Majd írd meg, hogy hányas lett!
4/5 A kérdező kommentje:
Heló!
Aki hasonló cipőben van, mint én, és ezt olvassa azt üzenem: tök nulláról hoztam fel magam, és hármast kaptam! :)
Sose hagyjon el benneteket a remény! :D
Jó, nem volt egy leányálom az utóbbi pár nap, deeee MEGÉÉRTE! :D
2015. jan. 20. 23:17
5/5 anonim válasza:
Gratula, akkor légyszi a kalkulus vizsgámat nem írnád meg? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!