Három hét alatt hány vizsgára lehet felkészülni, ha a három hét alatt nem lesz vizsgám?
Ki kérte, hogy rohanjál bárhova is? Első vizsgaidőszakom, nem értem, mire fel ez a támadó hangnem, meg büfészakozás, és ,,bezzeg nekem milyen sok lesz" hülyeség. Mindenesetre gratulálok, hogy egy egyszerű kérdést így tudtatok lereagálni, Ti biztos magasan az átlag felett vagytok. Ja, és második: ez nem éppen egy kifejtett kérdés, mindenesetre kevesebb időmbe telt kiírni, mint neked megírni ezt a trollkodós választ. Gondolom, egyéb kérdésekre is így reagálsz, biztos szörnyen bölcs és okos vagy. Nekem 8 vizsgám lesz három hét alatt, és a kérdésben nem volt semmi olyasmi, hogy lehetetlenül soknak tartom a vizsgáim számát.
No mindegy, kár reagálnotok erre, törlöm ezt a kérdéseim közül. Leszív minden ilyen rosszindulatú, elszállt reakció. Elszomorító, hogy a magyarok között egyáltalán nem ritka a nagyképű hozzáállás a semmire fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!