Melyik FSZ-t válasszam?

Figyelt kérdés

1.nemzetközi szállítmányozási és logisztikai ügyintéző

2.európai uniós üzleti szakügyintéző

---ez a 2 eléggé hasonlít egymásra:)

3.projektmenedzser asszisztens

4.külgazdasági üzletkötő

2010. febr. 5. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Olvass utána, keress iskolákat ahol vannak ezek a szakok, menj be, és érdeklődj, szerintem meg fogják mondani melyiken mit tanulnál pontosan. :)
2010. febr. 6. 00:47
 2/4 A kérdező kommentje:
tudom melyiket hol tanítják és mik ezek,csak a ti véleményetekre vagyok kiváncsi:O:)
2010. febr. 6. 07:29
 3/4 anonim ***** válasza:

1. :) (én ezt tanulom,végzős vagyok)

Bármilyen szállítással foglakozó kisebb-nagyobb cégnél, irodán el lehet vele helyezkedni.... ha tudsz.

A Logisztikus:Önállóan tervez- készít elő, irányít, old meg szállítmányozási-logisztikai feladatokat áruk nemzetközi,hazai rendszerben történő továbbítására, rendelkezésre tartására, hatósági kezelések elvégeztetésére vonatkozóan.

Maghatározza saját és versenytársai piaci helyzetét, kapcsolatot tart az ügyfelekkel, ajánlatot ad/kér/összehasonlít, szerződést köt, lebonyolítja a fuvarozási/szállítmányozási/logisztikai feladatot, pénzügyi elszámolást végez, értékeli a lezárt ügyletet, gazdálkodik a rendelkezésre álló erőforrásokkal.

- vámoltatás

- pénzügyi elszámolás

- az ügylet lezárása és a személyiségérvényesítés is a feladata.

Többiben nem vagyok járatos.

2010. febr. 6. 16:11
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm..nekem is eléggé tetszik ez a szakma--logisztika:)
2010. febr. 6. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!