BGF nemzetközi gazdálkodás vagy turizmus-vendéglátás? Melyiket válasszam?
A kettő között hezitálok.
Ha a nemzetközi gazdálkodásra mennék, akkor később logisztikus szeretnék lenni. Szerintem elég jó szakma, csak nm tudom, hogy elhelyezkedni benne mennyire lehet.
A turizmus-vendéglátásra pedig azért gondoltam, mert állítólag ebben nagyobb esély van az elhelyezkedésre.
Vélemények?
Esetleg írjátok meg azt is, hogy melyik szakokat tartjátok a leghasznosabbaknak (leszámítva az orvosit, a mérnökit és az informatikusit)!:)
Előre is köszönöm!
Mint ha csak magamat "hallanám".Egy éve ugyan igy voltam és jelentkeztem is turizmusra, de be kelet látnom, hogy eszméletlen a túltelitettség...
Egy évet halasztok és jövőre NG.-re készülök, igaz matekom elég gyenguc, de akarattal midnen lehetséges!:)
Egyértelműen nemzetközi gazd.!
ui.:én is logisztikára készülök, csak még nem vagyok teljesen hogy mit is csonálnak konkrétan.
Köszi a választ, de maradok az ng.nél:)
Külföldön nem egy külföldi fogja megkapni a vezető pozíciót a turizmus ágában, mikor ott is nagyon sok embernek van ilyen végzettsége. Felszolgáláshoz meg egyebek meg szerintem nem kell diploma. :) Vannak persze kivételek, de az esetek 99%-ban ez a helyzet.
Azóta mit dolgozol kérdező?
Én is ezek közott vacilálok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!