4 hónap alatt fel lehet készülni az érettségire úgy, hogy előtte semmit nem tanultál, de nagyon akarod és odateszed magad?
Meg. Utaltam a tortenelmet. Erdekelt, oran figyeltem, de megtanulni sosem tudtam. Valahogy mindig megereztem mikor felelek, akkor megtanultam az akkori anyagot, 4esre lefeleltem, de masnapra semmire se emlekeztem. Dogaim 1-2ek voltak, nagyon annyagot sosem tudtam megtanulni. Szoval mindig is paras volt, hogy potvizsga lesz-e vagy sem. Megjegyeznem, h 9.ben volt is sajnos, de atmentem. Utana szerencsere mindig osszejott a kettes. 12.ben tanulgattam, de nem vittem tulzasba. Felkeszitore jartam neha, de teteleket megtanultam mindet, es siman ment az erettsegi. Ahhoz kepest, hogy szar voltam toribol, 3-as lett a vegen az erettsegim.
Fun fact: Ugyanazt a tetelt huztam amit potvizsgan kaptam, es irodalombol is azt huztam amibol korabban vizsgaztam. A sors keze.
Menni fog az az erettsegi, nem olyan nagy szam, mint ahogy azt mondjak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!