Biosz és Kémia emelt érettségire felkészülni 10 hónap alatt?
Figyelt kérdés
Tudom rengeteg ilyen jellegű kérdésfeltevés volt már, de szeretnék még több tapasztalatot, ötletet meghallgatni. Szóval esélyes-e, hogy most augusztustól folyamatos tanulás mellett felkészüljek egy jó emelt biológiaa és kémia emelt szintű érettségire. A célom SE-GYTK. Mindkét tárgyból 5-ös voltam, általában 100%-os dolgozataim voltak. A biológiától nem félek, főleg a kémia egy nagy kérdőjel. A két év alatt amíg kémiát tanultam, nagyon szerettem , de sajnos mivel iskolát váltottam nem volt lehetőségem a fakultáción résztvenni. Esélyes, hogy fel tudok készülni 10 hónap alatt?
Köszi a válaszokat. :)
2014. júl. 25. 13:01
3/5 anonim válasza:
Simán! :) Én 0 kémia tudással (csak 1 évig volt kémiánk, azt is hagyjuk), 2 hónap alatt teljesen egyedül, könyvből készültem fel a kémia középre anno, és 5-ös lett! Biosz emeltből sem tanultam túl magam, szintén 5-ös lett. Szóval intenzív tanulással ez nagyon sok idő! :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, és várom a további válaszokat. :)
2014. júl. 25. 14:29
5/5 anonim válasza:
10 hónap rengeteg idő, ha tényleg tanulással töltöd. Én Villányi Attila: Kémia a kétszintű érettségire c. könyve és munkafüzet, valamint az Ötösöm lesz kémiából példatár beszerzését javaslom neked. A könyvet vedd folyamatosan, és ott javasol feladatokat a példatárból, azokat is csinálgasd becsületesen, mivel az írásbeli nagy részében a számolásos feladatokon van a hangsúly. Én így készültem, és 85%os emelt kémia érettségim lett. Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!