Milyen foglalkozás valo nekem? ( bövebben lent)
Figyelt kérdés
Lány vagyok és nagyon picit telt
nagyon jo a következtetö képességem , minden embernek akinek vmi baja van segiteni szeretnék és fáj ha nmtudok , jo a memoriám , jo a stratégiám , társasági ember vagyok , imádom a pivi gyerekeket ,
És mellesleg ah ez számit imádom a cukii pasikat
:):):):):)
2010. febr. 4. 14:32
1/6 anonim válasza:
LOL
az,h szereted a cuki fiúkat és picit telt vagy nem számít.
Nekem 2002-ben mikor középsuliba mentem,előőte kellett mennünk a munkaügyibe ilyen továbbtanulási izre és ott egy progival megnézték ,h mi jó nekünk.Ugyanolyan tulajdonságokkal mint a tieid nekem az ápolónő,gondozás jött ki,mégis humán gimibe mentem ahonnan újságírás felé vettem az irány most mégis közgazdász vagyok:D
Keresgélj... és te dönts mert mi helyetted nem theetjük emg:)
2/6 A kérdező kommentje:
köszi
2010. febr. 4. 14:45
4/6 anonim válasza:
Érdekes, azt vettem észre, hogy a teltebb lányok gyakrabban keresnek olyan munkát, ahol emberekkel foglalkozni. Én is telt vagyok (amúgy nem értem, hogy foglalkozás szempontjából ez miért lényeges) és csecsemő és kisgyermekgondozó-nevelőnek tanultam érettségi után ( www.szgyajka.hu itt ált. iskola után már szociális szakon tanulhatsz tovább, és utána mehetsz erre a szakképzésre). Ezzel a szakmával többek között bölcsődében tudsz majd elhelyezkedni. Hány éves vagy?
5/6 A kérdező kommentje:
még csak 13
2010. febr. 8. 13:20
6/6 anonim válasza:
Akkor ide akár mehetsz általános suli után is, és itt folyathatod érettségi után. Persze ha nem zavar, hogy koleszos lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!