Vizuális típushoz video szerkesztő vagy programozó?
Az a gond, hogy vizuális típus vagyok de nagyon. Jelenleg programozást tanulok, de...
Az a baj, hogy programozásnál beírom a kódot, és hurrá megnyit egy ablakot. De nem tudom hogy miért, hogy ezt miért így kellett.
Videoszerkesztésnél meg pont fordítva. Csinálsz egy videót, és ráraksz egy effektet és azt látod. Azon belül is több opció van, amit te magad állítasz be, és látod, hogyha ezt felhúzom, akkor ez lesz vele, ha azt lecsökkentem akkor ilyen árnyalatot kap stb, stb...
Melyikkel lenne érdemes? Videoszerkesztőben a Sony Vegast közép és haladó szint között kezelem, After Effects-el ismerkedek még... Programozást is 4 éve tanulok Java-t 2 éve HTML-t is.
Melyikkel járjak jobban? Videoszerkesztő, vagy programozó?
Videószerkesztés jobb. Ennél tudod, hogy mi miért működik és érted a tematikáját. Már a vizuális beállítottságod révén is sokkal könnyebben elsajátíthatod a legspeciálisabb effekteket is akár.
Azért nem árt, ha a programozói vonalat sem hagyod abba - nem lehet tudni, mikor lesz rá szükséged. De ezzel kevesebbet foglalkozhatnál.
Köszönöm a választ.
Igen én is ezt gondolom. Jelenleg informatikát tanulok a videózás az hobbi. Csak az szól emellett, hogy jól keresnek meg biztos a munkahely. A videoszerkesztéssel meg nehéz munkát találni, ha csak nem indítasz egy vállalkozást.
Ez így igaz. Programozókat keresnek mindenütt.
Azért elképzelhető, hogy el tudnál helyezkedni normál munkahelyen videó - kép szerkesztés területen.
Vagy ha másnem indítani egy saját vállalkozást...
Mondjuk van egy ötletem, ami valószínűleg sikeres lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!