Minek érdemes tanulni?
Az lenne a kérdésem , hogy minek lenne érdemes tanulni?
Amivel jól ellehet helyezkedni, jól fizet és keresik őket.
Vegyészmérnök itt nem tudom hogy melyik ága lenne a jobb vagy pedig vegyész.
A vegyész, vegyészmérnök hol tud elhelyezkedni mennyire keresik őket, mennyit keres, hol van iskola, mennyire nehéz és felmerültek egy kérdés hogy nem veszélyes az egészségre?
De a vegyész/vegyészmérnök egy felvetés ettől fuggetlenul kíváncsi vagyok ezeken kívül minek érdemes tanulni.
És még egy ami eszembe jutott, hogy gimnázium után lehet e szakmát tanulni nem okjsre gondolok hanem másra.
A válaszokat előre is köszönöm.
Vegyészmérnökként itthon abszolút, de nem lehet jól keresni, a többi mérnökihez hasonlítani sem lehet (130-140 ezer nettó fizetés már jónak számít, ellenben más mérnök szakokkal ahol kezdő fizetés 200 nettónál kezdődik). Egy mérnökinformatikus, villamosmérnök vagy gépészmérnök nagyságrendekkel többet keres.
Sajnos Magyarországon nem állja meg a helyét az, hogy annak tanulj ami érdekel, mert aztán azon kapod magad, hogy külföldön mosogatsz vagy a WC-t pucolod. Viszont vegyészmérnökként lehet jól keresnél külföldön, azt nem tudom.
"Sajnos Magyarországon nem állja meg a helyét az, hogy annak tanulj ami érdekel, mert aztán azon kapod magad, hogy külföldön mosogatsz vagy a WC-t pucolod. "
Nyilvan bizonyos keretek kozott. Ha az embert nem erdekli a gepeszet, akkor csak szenvedni fog ha gepeszmernokit kell vegeznie, akarmennyire is jol megfizetik.
Köszönöm a válaszokat.
Érdekelni érdekelnek a mernokos dolgok, csak a fizikaval van egy kis bajom.. Vagyis a fizika is érdekel csak sok képlet meg minden.
Vegyészmérnöknek tényleg csak 140 ezer a fizetése?
En sokkal tobbet hallottam na de az mindegy.
Es az ilyenek hogy rendőr tűzoltó az mennyire jó ?
Az informatikában milyen ágak vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!