Minek érdemes tanulni?
Az lenne a kérdésem , hogy minek lenne érdemes tanulni?
Amivel jól ellehet helyezkedni, jól fizet és keresik őket.
Vegyészmérnök itt nem tudom hogy melyik ága lenne a jobb vagy pedig vegyész.
A vegyész, vegyészmérnök hol tud elhelyezkedni mennyire keresik őket, mennyit keres, hol van iskola, mennyire nehéz és felmerültek egy kérdés hogy nem veszélyes az egészségre?
De a vegyész/vegyészmérnök egy felvetés ettől fuggetlenul kíváncsi vagyok ezeken kívül minek érdemes tanulni.
És még egy ami eszembe jutott, hogy gimnázium után lehet e szakmát tanulni nem okjsre gondolok hanem másra.
A válaszokat előre is köszönöm.
Milyen szakmát, akarsz tanulni ami nem OKJ-s? Más nem létezik. Szakmunkást 2x nem lehet kijárni, és amilyen emberek oda járnak, nem is akarsz oda járni.
Az informatikában van jövő bármilyen téren.
Erre voltam kiváncsi a szakmunkás dologgal.
Es az informatikában milyen lehetőségek vannak?
Köszönöm a választ. Várom még a válaszokat.
Köszönöm.
Tudnál többet írni a vegyészmérnök\vegyészről?
Milyen tantárgyak a kémián kívül?
Ment a zöld.
Gepeszmernok, villamosmernok, informatika valamelyik felkapott aga, ezeket jobban keresik mint a vegyeszeket.
De en azt ajanlom hogy ne ugy keress hivatast, hogy mi az amit jol megfizetnek. Olyasmit valassz ami erdekel is.
Nincs annal rosszabb amikor az ember egesz eleteben olyat csinal amit utal.
Miért vannak olyan nagy elvárásaim?
Az hogy ha évekig tanulok nem szeretnek munkanélküli lenni vagy ez olyan nagy baj?
A fizetést csak azért kérdeztem hogy nagyjából képben legyek...
vegyészmérnökseg az érdekel es azért érdeklődtem jobban.
Es szerintem nem mindegy hogy olyan anyagokkal dolgozol ami káros az egészségre, ezt csak azert kérdeztem hogy hatha valaki többet tud erről.
A tobbiknek köszönöm. Jöhetnek még a válaszok.
Utolsó informatikának Mik a felkapott ágai?
Gépészmérnök, villamosmérnök érdekel csak a fizikát nem tudom annyira.
Es nem a fizetés szerint akartam választani csak érdekelt az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!