Most mit csináljak?
Most 18 éves vagyok, mivel év vesztes voltam és 5 éves tagozaton vagyok a középsuliba, 20 éves leszek mire elkezdem az egyetemet. Orvosira akarok menni, szóval kb. 28 éves leszek mire elvégzem (de lehet csúszni is fogok...kitudja...)
De én szeretnék családot is majd csak nem az egyetem alatt, mert képtelen lennek összeegyeztetni a kettőt. De mire elvégzem már olyan öreg leszek :( meg hát dolgozni is szeretnék még utána
Szerintetek mit kéne tennem? Most nagyon elgondolkodtam ezen a dolgon...
Igaz én nem az orvosira járok, de középiskola után dolgozni kezdtem és nem rég elkezdtem az egyetemet. Teljesen másban dolgozom, mint amit most elkezdtem. A lényeg, hogy 27-28 leszek mire végzek és én is elgondolkoztam, hogy így mikor fogok benne még gyakorlatot szerezni, mert ha monjduk elmegyek még 2 évig dolgozni, utána meg szülni, hát nem is tudom :/
De ettől még szeretném végigvinni az egyetemet, csak bánom, hogy ilyen "későn" kezdtem el. Az sem megoldás, hogy most nem kezdek neki, mert jaj, akkor mikor fogok benne dolgozni. Gyerek mellett még nehezebb lenne egyáltalán tanulni, nem még el is helyezkedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!