Tudnátok ebben tájékoztatni? (lent)
Figyelt kérdés
Na szóval teljesen elrontottam az életemet ami csak az én hibám! Tehát iskolába nem jártam, stb!Most viszont szeretném helyre rakni az életemet és valami normális dolgot csinálni! Kérdésem az lenne, hogy ha elvégzek egy okj-s szakmát(pl:fakitermelő,pincér,szakács/főzni szeretek/) akkor utána mehetek érettségire?Néztem pár közelbe évő iskolát ahol az volt a feltétel, hogy valamilyen szakmának kell lenni, hogy érettségire be lehessen íratkozni(2éves)!Köszönöm válaszotokat!2014. dec. 8. 11:13
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és 17/f
2014. dec. 8. 11:20
2/7 anonim válasza:
előbb érettségi utána szakma én ezt tudom ajánlani ha van egy érettségid jobban tudsz válogatni a szakmák között
3/7 A kérdező kommentje:
Csak ugye az érettségi 4éves lenne így és utána a szakma! És így hamarabb végeznék!!
2014. dec. 8. 15:30
4/7 A kérdező kommentje:
Mármint ha előbb gyors szakma és utána érettségi!
2014. dec. 8. 15:30
6/7 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy arra csak akkor lehet menni ha van valamilyen szakmám
2014. dec. 8. 18:11
7/7 A kérdező kommentje:
vagy rosszul tudom?Heves megyébe élek és én így tudom!
2014. dec. 8. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!