Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Bennetek mikor született meg...

Bennetek mikor született meg az elhatározás hogy minek akartok tanulni?

Figyelt kérdés

Hogy döntöttétek el? Engem sok minden érdekel de igazából nem tudom hogy mit akarok. Szeretem a bicikliket, azokkal is szívesen foglalkoznék, értek is hozzájuk (már amennyire 14 évesen lehet) érdekel a ''katonáskodás'' szóval azon is gondolkozok hogy valami olyan suliba menjek tovább. Jelenleg úgy néz ki hogy gépészeti suliba megyek majd tovább onnan meg kecskemétre a gamfra. Legalább is a szüleim ezt szeretnék én meg nem tudom hogy mit akarok

És ha katonai suliba mennék hol van olyan bács kiskun megyében? Vagy rendészeti suli is olyan?

2014. nov. 24. 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Én 19 éves vagyok, első éves egyetemista és csak annyira sikerült leszűkítenem, hogy a gazdasági terület érdekel, de még mindig nem tudom mi akarok lenni. Szóval még mindig nem született meg semmilyen elhatározás.

A gépészeti sulival nagyon nem lőhetsz mellé, mert ha tetszik tovább tudsz ilyen irányba menni és jól lehet keresni ezzel a végzettséggel, de ha mégsem tetszik lehetsz még katona. Én sima gimis voltam, nekem is ment oszt.társam katonának, nem baj ha nem rendészetis suliba mész. Inkább akkor az állóképességedet javítsd, mert ha később mágis ilyen tisztképzőbe mész vannak fizikai felmérések.

2014. nov. 24. 22:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi ment a zöld
2014. nov. 25. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!