Hogyan lehet mégegy szakom?
Ha ugyanaz a kar, akkor felveszed minor szakként, amennyiben van rá lehetőség. Az elsősöknek ez a tavaszi félévben szokott április környékén lenni. Leadod a jelentkezést, ha sokan vagytok valamilyen rangsor alapján válogatnak és bírálják el a kéréseket.
Legalábbis nálunk így működik.
Tehát ha jól értem, az a két lehetőség van, hogy minor szakként felveszem, vagy felvételizek. Szerintem ha felvételiznék, elég pontom lenne oda is, de ennek mi a határideje? Nem emlékszem sajnos, hogy tavaly mi volt.
És a minor szak hogy van? Mert én valami olyat hallottam, hogy amelyik szakon specializációt vagy szakirányt kell választani, ott nem lehet minort felvenni. És nálunk kell majd szakirányt választani.
Szia!
tök véletlen találtam meg a kérdésed,de ugyanúgy elsőéves vagyok a PTE-n,és én is szeretnék még egy szakot,de én xsem értem teljesen világosan hogy most mi van..
én annyit tudok,hogy nekünk azt mondták,hogy vagy felveszek egy másik szakot minorként és akkor lesz két szakom,de így tanárnak kell mennem,vagy felveszek specializációt a szakomon belül,és akkor nem kell tanárnak mennem,de nem lesz még egy szakom..
a baj ezzel csak annyi,hogy én szeretnék még egy szakot,de nem szeretnék tanár lenni,a kettő meg együtt állítólag nem működk..
na most ilyenkor mi van szerinted?
ne haragudj,hogy érdemben nem tudtam segíteni neked,sajnálom..
ja azt viszont tudom hogy a jelentkezési lapot február 15-ig kell elküldeni vagy leadni,ha arra gondoltál..
(előző voltam)
Szia! Igen, a február 15-ös határidőt tegnap én is megtudtam. Azt hiszem lesz egy köröm a TO-n, ők biztos megmondják a tutit :)
De nagyon köszi mindenkinek a válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!